Boodschap van de helende Engelen

"The power of Heaven"

"De Helende Engelen laten met liefde hun licht schijnen op jou.

Een boodschap van hen raakt je ziel en leidt je naar jouw diepste kern.

Vanuit pure liefde laten zij in sprookjesvorm hun energie doorstromen. 

Ze laten je zien waar je nu staat en waar je in mag groeien voor nog meer

vreugde en vrede in jou.

 

Helende Engelen staan je in liefde bij en geven troost, inzicht,

warmte en innerlijke rust."

 

 

Boodschap van de Helende Engelen

Ik heb een enorme liefde voor schrijven. Eén van de dingen die ik het liefste doe is het schrijven met mijn Gidsen en de Engelen en ik ben dankbaar voor alles wat ze laten doorstromen op papier. Het heeft mijn leven al vele malen verrijkt en nog altijd brengt het schrijven me veel wijsheid en rust.

 

Een aantal jaren geleden begon ik met het schrijven van Boodschappen via de Engelen voor mensen om me heen. De reacties daarop waren zo blij en dankbaar! De Boodschappen van de Helende Engelen zijn rijk aan symboliek, energie, helderheid en dringen diep door tot de kern.

 

Wanneer ik schrijf met de Helende Engelen stem ik me volledig af op de energie en dan verschijnen de beelden en woorden als vanzelf. Ik denk er niet over na, kijk naar de beelden alsof ik naar een film kijk, schrijf aan één stuk door en schrap nauwelijks iets. Want elk detail, elk beeld, elk woord doet ertoe. Al schrijvende ontvouwt zich het verhaal als een bloem die opengaat. Vaak weet ik niet wat de volgende zin zal zijn of ben ik net als de lezer heel benieuwd waar het verhaal naartoe gaat. Keer op keer ben ik weer geraakt en verbaasd over het uiteindelijke resultaat en hoe het klopt.

 

Deze Boodschappen zijn bedoeld voor mensen om er inzicht, wijsheid, groei en troost uit te putten. Elk verhaal heeft een eigen energie die voelbaar is voor degene die het ontvangt. Dat maakt de Boodschap heel persoonlijk en nog krachtiger.

 

Ik heb inmiddels ontelbaar veel boodschappen geschreven, zowel voor mezelf als voor anderen. En graag schrijf ik samen met de Helende Engelen een persoonlijke boodschap voor jou!

 

Je mag een boodschap voor jezelf aanvragen maar uiteraard ook voor iemand anders. Het gebeurt regelmatig dat iemand dit als cadeau kiest voor een vriend(in). Je geeft dan een uniek, persoonlijk en liefdevol geschenk!

 

 

Uitwerking
De boodschap beslaat ongeveer 1 A4 en wordt binnen ongeveer één tot twee weken na betaling naar je verstuurd. Deze boodschap is geheel vertrouwelijk en wordt niet aan derden verstrekt.

De voorbeelden die op de site staan vermeld zijn met uitdrukkelijke toestemming van de opdrachtgever gebruikt. Je kunt een aantal voorbeelden hieronder lezen.

Hoe te bestellen?
Je kunt per mail of via de webshop een aanvraag doen voor een Engelenboodschap in sprookjesvorm. Mail svp je naam + foto door naar dit mailadres.

Informatie:
Bel of mail voor meer informatie.
telefoon: 0599236008
Klik hier voor mail

Prijs:
€ 25,00 (incl. btw) per boodschap.

Spirituele Boodschap van de Gidsen en Engelen

Voorbeelden

Voorbeeld 1

Voor D.K.

 

Let Love rule

 

Ze roerde in haar magische pan met kleuren en was benieuwd wat ze deze keer te zien zou krijgen. Alles was magisch tot aan de pollepel aan toe. Tuurlijk had ze wel eens de ‘verkeerde’ dingen uit de pan getoverd. Het was wel eens misgegaan ja. Maar dat hoorde er immers bij. Die toverspreuken waren nog niet zo makkelijk en als je ging toveren kon de uitkomst wel eens… ehm verrassend zijn.

 

Maar deze keer zou ze niets uit de pan toveren....

Lees verder...


Reactie van D.K.

Heel mooi en moest er ook meteen bij huilen....Laatste maanden droom ik veel maar vooral deze week heb ik veel  dromen gehad over mijn huis en dat alles overhoop ligt maar ik doe er vrij weinig mee omdat ik zo moe ben. Het wordt tijd dat ik de signalen ga oppakken en meer voor mezelf ga kiezen en langzaam dingen los ga laten. Dank je voor deze mooie boodschap. Je mag de Boodschap op je site zetten hoor! Zou heel fijn zijn als ook iemand anders zich erin herkent en daar iets mee kan.

 

voorbeeld 2

Voor L.H.


Jaren eerder
Alles in de slaapkamer had een mooie diepblauwe kleur. Het gaf een beschermend en fijn gevoel. Wanneer je de kamer rondkeek zou je haar niet eens zien zitten, verstopt tussen de pluchen knuffelberen. Stil. Zij zag jou wel, maar jij haar niet.

Of toch? Als je echt zou zoeken en dichterbij zou komen dan zou je zien dat ze er wel was. Stilletjes weggedoken en verstopt.

 

 

Lees verder.......


Reactie van L.H.

'Ik heb het verhaal met tranen in me ogen gelezen. Zo mooi en heel toepasselijk en zo waar. Echt super bedankt! En ja je mag het gebruiken op de site.'


voorbeeld 3

Voorbeeld: voor L.B.


Het eerste dat opviel als je naar het huisje keek, was de hartvormige opening in de muur op de bovenste verdieping.

Ze zat in een ruime lichte kamer met schuine wanden. Rustig en ontspannen was ze bezig om een zwaard te poetsen dat blonk in het zonlicht. Ze nam er alle tijd voor en het gaf haar op een bepaalde manier rust.

Toen het zwaard helemaal naar haar zin was pakte ze het op en ging ermee voor een grote passpiegel staan.

 


Lees verder...


Reactie van L.B.

'Bedankt voor de prachtige boodschap! Ik begreep het helemaal en het raakte me diep. Uiteraard mag je m’n verhaal op je site plaatsen.'

voorbeeld 4

Voorbeeld: voor M.B.


Blij gooide ze de blaadjes en de roze bloesem omhoog de lucht in en keek gefascineerd toe hoe het langzaam op haar neerdaalde. Alles was goed terwijl ze hier stond in deze mooie brede laan met aan weerszijden grote bomen die hun roze bloesem naar beneden lieten dwarrelen. Intens tevreden en gelukkig keek ze omhoog en haalde diep adem. Alles was helemaal goed.

In de verte kwam een man aangelopen. Ergens in haar ooghoek merkte ze hem op. Met zijn handen diep in zijn zakken gestoken kwam hij dichterbij.

 

Lees verder...


Reactie M.B.

'Heel erg bedankt voor het sprookje. Ik durfde het vanochtend op mijn werk niet te lezen, omdat ik er emotioneel van werd. Ik heb nu thuis alle tranen laten lopen. Ik probeer al langere tijd om dingen uit het verleden los te laten, maar het is heel moeilijk. Deze boodschap heeft inderdaad veel met de huidige situatie te maken. Je mag mijn sprookje wel gebruiken op je website.'


Voorbeeld 5

 

Voorbeeld: voor R.L.
Ze stond op een hoge heuvel en keek naar het landschap beneden haar. In de verte zag ze het dorpje in het dal en voelde haar maag omdraaien.
‘Toe maar,’ zei de man naast haar.
De jonge vrouw keek om zich heen en voelde de knoop in haar maag alleen maar groter worden. Ze stak haar armen opzij die grote vleugels waren geworden en ademde diep in om moed te verzamelen.
Ze aanschouwde de prachtige en weidse omgeving en wilde niets liever dan eroverheen vliegen. Weids, ruim en vrij. Ze wilde voelen dat alles mogelijk was en dat ze leefde, volop leefde.

 

Lees verder....


Reactie R.L.

'Dank je wel voor deze hele mooie boodschap. Ik herken me er helemaal in. Het doet enorm deugd te weten dat ik de kracht heb om te slagen, om mijn doel te bereiken. Je mag gerust deze boodschap op uw site plaatsen.'


a powerful gift from heaven