contactgegevens

Praktijk Angela Smit

Noordes 20

9531 HR Borger

0599-236008

praktijkangelasmit@gmail.com

KvK: 04084600 (Antahkarana)

Btw nummer: NL001398245B66

 

 


over mij

Mijn naam is Angela Smit en ben geboren in 1975. In 2004 ben ik in Borger neergestreken waar ik met veel plezier woon en werk.

Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik me gaan specialiseren in het coachen en begeleiden van mensen zodat ik mensen niet alleen in hun werk kan coachen, maar ook in hun persoonlijke situatie.

Mijn praktijk bestaat sinds 2007. Ik heb mijn praktijk aan huis en naast het coachen geef ik workshops, wandelcoaching en healings . Ook kun je bij mij terecht voor een heerlijke ontspannende Energetische Gezichtsmassage.

In mijn werk maak ik gebruik van wat ik doorkrijg via het voelen, zien en horen en vertaal dit graag naar praktische en concrete inzichten voor mensen. Het is één van de mooiste manieren van werken en zou niet meer anders willen.

Wil je een afspraak maken of weten of ik iets voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak of bel/mail vrijblijvend voor meer informatie.

0599-236 008

Mail

 

Wil je weten hoe de start van mijn praktijk is gegaan? Lees dan verder hieronder!

 

De start van mijn praktijk

Angela Smit- praktijk voor wandelcoaching en healing in Drenthe

Wanneer ga je doen wat je het liefste wilt doen en wat houdt je nog tegen?

Het lijkt zo makkelijk. Volg je hart, je droom en maak het werkelijkheid. Maar in praktijk blijkt dat, wanneer je jouw hart gaat volgen, je ook heel veel angsten, onzekerheden en obstakels tegenkomt.

Na mijn HBO opleiding Personeel en Organisatie wilde ik aanvankelijk maar 1 ding en dat was een baan vinden in de richting van mijn studie.

Maar al snel werd duidelijk dat mijn beroepskeuze misschien toch niet de beste keuze voor mij was. Het was geen baan waar ik mijn creativiteit en eigen inbreng in kwijt kon en ik voelde me er niet lekker bij. In mijn hart wist ik dat dit niet de juiste weg was voor mij, maar toch zette ik koppig door. Ik had toch niet voor niets al die jaren gestudeerd.

Ondertussen deed ik trainingen in België voor persoonlijke ontwikkeling en deed ik daarnaast steeds meer trainingen en cursussen op het gebied van energiewerk en coaching. Want dat had erg mijn interesse. Het was niet altijd leuk om met mezelf geconfronteerd te worden, maar wel bijzonder en leerzaam.

Tijdens een training die ik volgde ontdekte ik dat het coachen van mensen en het geven van workshops een goede stap was voor mij.

Het was het laatste zetje wat ik nodig had.

Ik zat in een fase dat ik niets meer te verliezen had, behalve mezelf en dat wilde ik niet meer. Vanaf dat moment  koos ik voor een positieve ommekeer en besloot te gaan doen wat ik het liefste wilde.

En zo is het ook gebeurd. In 2007 opende ik de deuren van mijn eigen praktijk. Op dat moment maakte het me niet uit of het wel of niet zou slagen. Ik wilde het een kans geven zodat ik er later geen spijt van zou krijgen.

Ik heb nooit spijt gehad en kan nog alle dagen mijn eigen ideeën in mijn praktijk kwijt.  Gelukkig heb ik geen gebrek aan ideeën, alleen soms aan tijd. :-)

Vlak na de opening van mijn praktijk  liet ik een  andere droom werkelijkheid worden. Vroeger speelde ik met mijn beste vriendinnetje Astrid winkeltje. Wij hebben samen heel wat 'ingekocht' (lees: lege verpakkingen verzameld), verkocht, ingepakt en in onze fantasie was niets te gek. En nu heb ik naast mij praktijk samen met Daniël een webshop in edelstenen: Edelstenen Webshop Antahkarana.

Hopelijk kan mijn verhaal je inspireren om ook te doen wat jij het liefste doet.
Angela Smit
www.angelasmit.nl/0599 236 008

soms heb je niets meer te verliezen en dan maak je de ommekeer....


beoordelingen van mijn klanten

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Ik ben lid van Webwinkelkeur.  Niet alleen voor onze webshop maar ook voor mijn praktijk. Dit betekent dat mijn website voldoet aan alle eisen voor dit mooie Keurmerk.

Nieuw! Sinds kort kun je lezen hoe klanten mijn praktijk beoordelen!