spiritueel tafelgesprek

Het Spiritueel Tafelgesprek geeft je inzicht en dat zetje in de rug. Het is een bemoedigend gesprek die je vertrouwen geeft en laat zien waar mogelijkheden en kansen liggen.

Spiritueel Tafelgesprek

In dit gesprek gaan we op een laagdrempelige en leuke manier ontdekken waar je nu staat en wat jou verder kan helpen in de richting die je op wilt.

 

En dat doen we onder andere via Engelenkaarten en Inzichtskaarten (je mag zelf kiezen welk soort kaarten je aanspreekt). De kaart is het vertrekpunt. Ik ga je uiteraard ook vertellen wat via jouw Gidsen voor je krijg te voelen en te zien. Ik werk met positieve kaarten die bemoedigende en stimulerende boodschappen bevatten omdat dit het mooiste werkt.

 

Waarom zijn kaarten zo leuk om mee te werken?

In mijn praktijk gebruik ik al ruim 10 jaar regelmatig aan het einde van de coaching of healing de kaart. Eigenlijk omdat het zo leuk is en klanten er zelf om vragen. Steeds is het weer verbazingwekkend hoe de kaart dan naadloos aansluit op hetgeen besproken is.

 

Kaarten kunnen werken als bevestiging, aanmoediging, troost, inspiratie en hoop. We hebben allemaal af en toe bemoediging nodig. Zit ik wel op de juiste weg? Doe ik het wel goed? Moet ik niet iets anders gaan proberen?

 

De kaarten en het sprituele tafelgesprek geven je antwoorden en inzichten. Leuk, verrassend en leerzaam.

 

Ontdek zelf welke boodschap de kaart en jouw Gidsen voor je hebben!

 

Tarief

Het Spirituele Tafelgesprek duurt (individueel) 1 uur en is € 45,- inclusief btw.

Wil je graag met een vriend(in) komen? Dat kan ook. Dan duurt het 1,5 uur en bedraagt het € 60,- (incl. btw) voor jullie samen. (Dan kun je dus kosten besparen ;-))

 

Bel me op 0599 236 008

Of stuur een mail.