healing

Healing in Borger -Drenthe

 

 Een healing is geschikt bij klachten zoals bijvoorbeeld: vermoeidheid, onrust, stress, uit balans voelen, lichamelijke klachten die voortvloeien uit spanningen en angsten.

 

GEZOND EN GESCHIKT ALTERNATIEF IN CORONA-TIJD: TELEFONISCHE HEALING

 

Een telefonische healing lijkt op een healing zoals in mijn praktijk, alleen lig je nu thuis op je bank/bed met oortjes van je mobiele telefoon in. Ik werk dan op afstand met jouw Gidsen en de Engelen om je energie te reinigen. We kunnen dan gewoon praten, of we kunnen iets meer de diepte en ontspanning in. We gaan alleen geen zware emotionele stukken uitwerken, omdat dit op afstand minder prettig werkt.

 

Doel van een telefonische healing is rust, ontspanning, zorgen wegnemen/uiten, rust in je hoofd en lichaam.

 

Duur: 30 tot 45 minuten

Kosten: € 30,- per keer.


Een klant heeft me op het hart gedrukt om deze methode te promoten omdat het zo goed werkt. Dus bij deze!


Healing
Een healing is een innerlijke reis naar binnen om eventuele blokkades (die verhinderen dat je helemaal vrij en liefdevol jezelf kunt zijn) uit te werken en op te heffen. Een healing zorgt voor diepe ontspanning en een hernieuwde balans in lichaam, geest en ziel.


In een healing stem ik me af op wat ik voel, zie, hoor en laat ik via mijn handen de energie doorstromen naar jou. Tijdens het reinigen van jouw energie kunnen er eventuele blokkades uitgewerkt en opgeheven worden, in de mate dat op dat moment van toepassing is.

Tarief
De kosten van een sessie van ongeveer 1,5 uur is: € 60,- inclusief btw

Wil je graag een afspraak maken?
Bel naar 0599-236008 of stuur een mail

Contact Angela Smit Borger Drenthe - coaching en healing