Workshops


Workshop pendelen

Workshop Pendelen

Met een pendel is het mogelijk om antwoorden op gerichte vragen te krijgen zodat je beter in zicht krijgt in datgene wat je wat je graag wilt weten.


In de eerste plaats gaan we in de workshop van te voren samen met je Gids uitzoeken welke draaiing met de pendel voor jou van toepassing is voor een goede communicatie (o.a. 'ja', 'nee', en 'wel' en 'niet').

Door juiste en gerichte vragen te stellen krijg je van je Gids de antwoorden en inzichten aangereikt. Uiteindelijk is het aan jou wat je met deze aanreiking doet!

De Workshop
Tijdens de Workshop leer je in 1,5 uur hoe je de energie vrij via de pendel door kan laten stromen want pendelen doe je niet alleen, maar met je Gids. In de Workshop wordt je verteld wie je Gids is en hoe je met jouw Gids kunt communiceren tijdens het pendelen. Je leert het belang van het stellen van goede en gerichte vragen zodat je éénduidige antwoorden krijgt.

Elke Gids laat de pendel op zijn/ haar eigen manier bewegen en aan de draaiing van je pendel kun je herkennen of het daadwerkelijk jouw Gids is die antwoord geeft! Daarnaast leer je hoe jij je in energie kunt beschermen zodat je altijd op een veilige wijze pendelt.

Pendelen wordt door energie bewerkstelligd en als je gewend bent via de pendel met je Gids te communiceren is het mogelijk om het antwoord al te ontvangen voordat de pendel gaat draaien. Hierdoor functioneert de pendel nog als een mooie bevestiging op datgene wat je door hebt gekregen!

De workshop wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven.

Workshop Pendelen in Drenthe

Toepassingen:
De toepassingen van het pendelen zijn eindeloos. Bijvoorbeeld vragen over:
- je relatie
- gezondheid
- werk
- uittesten van medicijnen
- uittesten van de juiste edelstenenelixer
- uittesten van de juiste voeding
- verhuizen
- inzicht in je verleden, heden, en toekomst
- behandelmethodes
-....... en nog veel meer!

Voor wie?
Iedereen kan leren pendelen en is van harte welkom!

Door wie?
De workshop wordt regelmatig door mij (Angela) gegeven aan de Noordes 20 te Borger.

Wanneer
Workshops worden in onderling overleg gepland.
Heb je zelf een aantal vrienden, collega's of familieleden met wie je deze workshop wilt volgen neem dan contact op!

 

Tarief
Het tarief van een individuele workshop is €45,- (inclusief pendel)
Het tarief van de groeps workshop is €40,- per persoon (inclusief pendel).

(Beide prijzen zijn inclusief btw)

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via:
telefoon: 0599 - 236 008
email : praktijkangelasmit@gmail.com

workshop gidsen

 

Workshop (contact met je) Gidsen
Altijd al willen weten wie je Gidsen zijn en hoe je kunt leren om met ze te communiceren? Doe dan mee met deze bijzondere workshop.

We hebben allemaal Gidsen of Begeleiders om ons heen. In liefde omringen en begeleiden ze ons op het pad van ons aardse bestaan. Hoe we ook op aarde handelen met al onze fouten en tekortkomingen, zij zijn er altijd voor ons want hun liefde is Onvoorwaardelijke Liefde. Gidsen vinden het fijn als we op hun trillingen afstemmen, met hen communiceren en kunnen waarnemen, zodat ze datgene door kunnen geven of kunnen laten zien wat voor ons op dat moment van toepassing is.

Net als wij hebben Gidsen levens op aarde gehad en weten ze als geen ander hoe zwaar het leven voor een ieder kan zijn. Zij hebben al hun levens volbracht en er voor gekozen om de mens op aarde in liefde te omringen en bij te staan. Zij zijn liefdevolle boodschappers en leraren gezonden door het universum en onze `Vredesduiven` want kritiek, oordelen of veroordelen dat is bij hen niet van toepassing en daar kunnen wij veel van leren.

Je bent in staat om met hen te communiceren zoals je met een ieder mens op aarde communiceert. Het enige verschil is dat ze geen fysiek lichaam meer hebben, dus communicatie en waarnemen gebeurt op energetisch vlak.

Iedereen heeft een Hoofdgids die vanaf het moment dat je naar de aarde bent gekomen in alle liefde om jou heen is en bij je blijft tot dat je overgaat. Daarnaast heb je meerdere Gidsen om je heen, en anders dan bij je Hoofdgids, blijven niet alle Gidsen de rest van je leven altijd bij je. Dat hangt af van jouw ontwikkelingen en de taken die zij daarin te vervullen hebben. Als die taken voor hen ten einde zijn gekomen dan maakt de ene Gids plaats voor een andere Gids.

In de loop van je leven kunnen er ook, zonder dat er een Gids bij je weggaat, nieuwe Gidsen bij je komen. Het is voor iedereen verschillend hoeveel Gidsen er in jouw leven om je heen zijn.

Wat kun je van deze Workshop verwachten?
In deze cursus ga je leren contact te maken met je Gidsen, met ze leren communiceren en ze leren waarnemen. De cursus wordt in twee dagdelen gegeven. In het eerste deel van de cursus stel ik je voor aan je Hoofdgids en vertel ik hoe degene er uit ziet, hoe hij/zij heet en een eventuele boodschap die daarbij door gegeven gaat worden. Verder gaan we je leren hoe je met je Gidsen in verbinding kan staan, contact kunt maken en hoe je ze kunt gaan waarnemen.

In het tweede deel van de cursus gaan we de verbinding met je Gidsen verder uitbreiden en via automatisch schrift gaan we kijken welke boodschappen er voor jou door gegeven worden.

Wanneer?
Je kunt zowel individueel deze workshop volgen als met zijn tweeën. In onderling overleg wordt een datum en tijd vastgesteld.

Let op! De workshop wordt in principe in 2 x gegeven, maar regelmatig zijn er deelnemers die vanuit het westen of het zuiden van het land komen. Dan kan de workshop in overleg in 1 dag gegeven worden (ik zorg dan voor een lunch ;-))

De workshop wordt gegeven in mijn praktijk Borger. Opgeven kan per mail of telefonisch (0599-236008)

Tarief?
De cursus in groepsverband duurt ongeveer 2 x 2,5 uur en kost in totaal € 135,00 per persoon.
De individuele cursus duurt ongeveer 2 x 2 uur en kost in totaal € 120,00

Wil je meer weten?
Stuur me een mail of bel naar 0599-236008

Workshop helende engelen

Workshop helende Engelen in Borger Drenthe

Werken met het licht en de energie van Helende Engelen
Werken met het Licht en de Energie van Helende Engelen” Helende Engelen creëren de prachtigste vormen door middel van trilling en kleur. Eeuwen geleden werd er al over allerlei Engelen gesproken, maar sinds kort komen bepaalde Engelen steeds dichter bij de leefwereld van de mens. De Helende Engelen staan onder leiding van de Aartsengelen en zijn hoogontwikkelde Engelen om iedereen te helpen helen en te onderwijzen, voor degene die hun lichaam willen opbouwen naar een zuiverder trillingsfrequentie zodat het lichaam beter bestand is tegen ziektes.

 

Het verschil tussen de mens en de Engelen is: dat de mens op aarde leeft en veelal lijdt, dat vooral voortkomt uit gescheiden te zijn van de Ziel, Geest en van de Bron en dat veroorzaakt ziekte, verdriet en pijn. De Engelen zijn volmaakt en zij scheppen nooit en te nimmer afstand tussen henzelf het Licht en de Bron. Hun lichamen zijn verfijnde Lichtenergieën.


Wat kun je van deze Workshop verwachten?
De Engelen gaan je meenemen naar een tropisch eiland van rust: het Tropische eiland van het Regenereren van de Ziel. Op het eiland staat een Gouden tempel met zeven kamers die elk gevuld zijn met een ander aspect van het Zonnelicht dat de Helende Engelen gebruiken daarnaast is er nog 1 kamer en dat is de kamer van verrassing.

 

De Engelen die de hoogste rang bekleden, zijn de Zonne-Engelen, zij stralen witte en gouden kleuren uit. Via de Zonne-Engelen komen de andere Engelen naar je toe. De Engelen helpen bij het verfijnen van de Licht- en Energiefrequenties van je fysieke, emotionele en je mentale lichaam. De Engelen kunnen je alleen komen helen wanneer jij de volledige wil en inzet hebt om voor je gezondheid te gaan.

 

 

De Helende Engelen leren je in deze workshop:

  • technieken waarmee je de verbinding en samenwerking met de Helende Engelen tot stand brengt.
  • unieke methodes voor het helen van jouw lichaam en geest
  • hoe je zelf boodschappen van de Engelen kunt doorkrijgen voor een gezond en vitaal leven.
  • hoe je jouw (energetische) lichtfrequentie verhoogt voor een betere weerbaarheid.
  • hoe je jouw innerlijke heler activeert en gebruikt.
  • hoe je negatieve beelden en gedachten transformeert naar positieve beelden en gedachten.
  • hoe je de Helende Engelen kunt vragen om rust, gezondheid, wijsheid en inzicht.


Tarief
Deze Workshop wordt zowel individueel als in groepsverband (max. 2 personen) gegeven.

De cursus in groepsverband wordt in 1 dagdeel gegeven en duurt gemiddeld 4 uur.
Kosten bedragen in totaal € 110,- per persoon inclusief btw.

De individuele cursus wordt in 1 dagdeel gegeven en duurt gemiddeld 3-4 uur.
Kosten bedragen in totaal € 120,- per persoon inclusief btw.

Wil je graag een afspraak maken?
Bel naar 0599-236008 of stuur een mail
De workshop wordt door gegeven door Angela Smit.