· 

Spiritualiteit is er ook voor jou!

Spiritualiteit is er ook voor jou. 💖 Het is niet alleen voor mij beschikbaar omdat ik me verbind met de Gidsen en Engelen en op deze manier concrete boodschappen en inzichten doorkrijg. Het is er ook voor jou!

 

Eigenlijk weet je dat diep van binnen wel. Want iedereen maakt situaties mee die 'wel heel toevallig' zijn of je ontmoet iemand voor het eerst waarbij je het gevoel hebt dat je die al heel lang kent. Of zoals je onlangs een ingeving had dat je toch echt even die of die moet bellen en dat het precies op het goede moment was.

 

Het zijn allemaal voorbeelden. Gidsen en Engelen vinden het heel fijn om ons bij te staan en ze vinden het nog leuker als jij je op hun energietrilling afstemt. Het is alsof je de radio op een andere zender zet. Dan krijg je ineens andere muziek, een andere zender en andere informatie.

 

Is dat heel moeilijk? Nee, maar het vraagt wel enige rust en openheid in jezelf. Als wij ons continu afleiden met gedachten, bezigheden of ons verliezen in emoties zijn wij simpelweg niet zo goed bereikbaar en is onze eigen energiefrequentie te laag.

 

Rust, stilte, meditatie, yoga, creatief bezig zijn, dingen doen waarbij je hoofd even uit staat helpen om onze eigen frequentie te verhogen waardoor de verbinding beter tot stand komt! Je hebt een schonere lijn met boven, waar dan minder ruis (lees: gedachten en emoties) op zit.

 

In mijn praktijk ervaren mensen dit zelf bij een healing en zijn ze vaak verbaasd 'waar ze bij kunnen komen.' Dat is het mooie van mijn werk. De energie doet zijn werk en het Universum werkt op manieren die ik van te voren niet kan verzinnen. En dan pakt het eigenlijk op zijn mooist uit.

 

Fijne dag!

 

Lieve groet,

 

Angela <3
www.angelasmit.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0