· 

Ga je mee op Retreat in Turkije?

Af en toe heb je letterlijk en figuurlijk ruimte nodig. Ruimte om even afstand te nemen van huis, werk, relatie(s). Soms is er zoveel tegelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 😣

 

Door fysiek op een andere plek te zijn, krijg je een nieuw perspectief. Daar hoef je niets voor te doen, dit gaat vanzelf.

 

Wanneer je daar nog wandelingen, meditatie en yoga aan toevoegt ontstaat er iets magisch. 😃 Dan werkt alles in jouw voordeel om te kunnen voelen wat je echt vanuit je hart wilt. 

 

Je voelt beter wat je wilt, welke veranderingen nodig zijn of hoe je meer liefde, energie, vriendschap aan je leven kunt toevoegen.

 

Je mag plezierig en ontspannen leven. Het leven hoeft niet te voelen als een groot gevecht of verlies.

 

Dit is wat wij in oktober voor jou willen bereiken. In samenwerking met een lokale Turkse gids, gaan we een meditatie,- yoga en wandelretreat houden in Turkije.

 

Voor wie het nog niet weet. Turkije is zoveel groener, mooier en fijner als mensen vaak denken. Zuidwest-Turkije is een perfecte locatie voor de retreat. Hier heb je namelijk bos en zee!

 

In oktober starten we al.😍 Ja, dat is al snel. Maar we willen gewoon graag al van start gaan. De volgende zal in april zijn. De snelle boekers van dit jaar hebben daarom eenmalig extra financieel voordeel. 😃

 

Wij hebben er enorm veel zin in om jou te verwelkomen!
Alle informatie staat op deze website.(klik hier)

Wil je nog meer weten kun je chatten/bellen/mailen. 

 

Lieve groet,

Angela

Reactie schrijven

Commentaren: 0