Boodschappen van de Gidsen en Engelen

Deze Boodschap is een aanrader als je graag een persoonlijke spirituele Boodschap wilt.

Welke hartverwarmende Boodschap wordt er door jouw Gidsen en Engelen doorgegeven voor jou?

Het kan inzicht geven, troost, inzicht, verrijking en innerlijke rust.

(Voor de volledigheid: dit zijn geen specifieke toekomstvoorspellingen).

 

Boodschap van de Gidsen en Engelen in Sprookjesvorm
In mijn werk maak ik gebruik van wat ik voel, zie en hoor en probeer dit op een heldere manier voor je te vertalen zodat het je helpt om inzicht te krijgen. Een hele mooie manier hiervoor is het schrijven van een persoonlijk verhaal/ sprookje voor jou.

Door af te stemmen op jouw energie en te gaan schrijven met één van je Gidsen of met de Engelen ontstaat er al schrijvend een verhaal/sprookje met mooie symbolische boodschappen voor je. Op deze wijze krijg je een unieke persoonlijke aanreiking van de Gidsen en Engelen op papier.

 

Hoe gaat het schrijven in zijn werk?

Wanneer ik schrijf, gaat mijn hoofd zoveel mogelijk uit want het denken belemmert het schrijven. Ik maak verbinding met de Gidsen en Engelen en wacht dan eigenlijk af wat ik te zien en te voelen krijg en dan begin ik te schrijven. Vaak weet ik niet eens wat de volgende zin zal worden. Eigenlijk schrijf ik zoals je naar een film kijkt. Ook ik ben vaak verrast over de wendingen die een verhaal krijgt en wacht soms met spanning af hoe het zal aflopen (en dat voelt best raar als je zelf de schrijver bent).

 

Soms zijn de Boodschappen heel concreet en letterlijk, maar doorgaans worden de Boodschappen symbolisch doorgegeven, dus in de vorm van een verhaal of sprookje. In deze vorm is eigenlijk alles mogelijk. Elk figuur, voorwerp, dier of karakter kan symbolisch gebruikt worden en dat is ook het bijzondere eraan. Je zou het kunnen vergelijken met dromen waarin bijna ook alles een symbolische betekenis heeft.

 

Voor mij is het heerlijk om op deze manier te kunnen schrijven. Ik heb al zoveel mensen blij kunnen maken met hun eigen persoonlijke Boodschap en gemerkt dat de sprookjes een sterk energetische werking hebben, alleen al bij het lezen ervan. Onderaan de pagina kun je 4 voorbeelden lezen.


Uitwerking
De boodschap beslaat ongeveer 1 A4 en wordt binnen ongeveer één tot twee weken na betaling aan je doorgemaild. Deze boodschap is geheel vertrouwelijk en wordt niet aan derden verstrekt.

De voorbeelden die op de site staan vermeld zijn met uitdrukkelijke toestemming van de opdrachtgever gebruikt. Klik hier om ze te lezen.

Hoe te bestellen?
Je kunt per mail of via de webshop een aanvraag doen voor een Gidsen-of Engelenboodschap in sprookjesvorm. Mail svp je naam + foto door naar dit mailadres.

Informatie:
Bel of mail voor meer informatie.
telefoon: 0599236008
Klik hier voor mail

Prijs:
€ 25,00 (incl. btw) per boodschap.

Spirituele Boodschap van de Gidsen en Engelen

Voorbeelden

Voorbeeld 1

Voor L.H.


Jaren eerder
Alles in de slaapkamer had een mooie diepblauwe kleur. Het gaf een beschermend en fijn gevoel. Wanneer je de kamer rondkeek zou je haar niet eens zien zitten, verstopt tussen de pluchen knuffelberen. Stil. Zij zag jou wel, maar jij haar niet.

Of toch? Als je echt zou zoeken en dichterbij zou komen dan zou je zien dat ze er wel was. Stilletjes weggedoken en verstopt.

 

 

Lees verder.......


Reactie van L.H.

'Ik heb het verhaal met tranen in me ogen gelezen. Zo mooi en heel toepasselijk en zo waar. Echt super bedankt! En ja je mag het gebruiken op de site.'

voorbeeld 2

Voorbeeld: voor L.B.


Het eerste dat opviel als je naar het huisje keek, was de hartvormige opening in de muur op de bovenste verdieping.

Ze zat in een ruime lichte kamer met schuine wanden. Rustig en ontspannen was ze bezig om een zwaard te poetsen dat blonk in het zonlicht. Ze nam er alle tijd voor en het gaf haar op een bepaalde manier rust.

Toen het zwaard helemaal naar haar zin was pakte ze het op en ging ermee voor een grote passpiegel staan.


Lees verder...


Reactie van L.B.

'Bedankt voor de prachtige boodschap! Ik begreep het helemaal en het raakte me diep. Uiteraard mag je m’n verhaal op je site plaatsen.'


voorbeeld 3

Voorbeeld: voor M.B.


Blij gooide ze de blaadjes en de roze bloesem omhoog de lucht in en keek gefascineerd toe hoe het langzaam op haar neerdaalde. Alles was goed terwijl ze hier stond in deze mooie brede laan met aan weerszijden grote bomen die hun roze bloesem naar beneden lieten dwarrelen. Intens tevreden en gelukkig keek ze omhoog en haalde diep adem. Alles was helemaal goed.

In de verte kwam een man aangelopen. Ergens in haar ooghoek merkte ze hem op. Met zijn handen diep in zijn zakken gestoken kwam hij dichterbij.

 

Lees verder...


Reactie M.B.

'Heel erg bedankt voor het sprookje. Ik durfde het vanochtend op mijn werk niet te lezen, omdat ik er emotioneel van werd. Ik heb nu thuis alle tranen laten lopen. Ik probeer al langere tijd om dingen uit het verleden los te laten, maar het is heel moeilijk. Deze boodschap heeft inderdaad veel met de huidige situatie te maken. Je mag mijn sprookje wel gebruiken op je website.'

voorbeeld 4

 

Voorbeeld: voor R.L.
Ze stond op een hoge heuvel en keek naar het landschap beneden haar. In de verte zag ze het dorpje in het dal en voelde haar maag omdraaien.
‘Toe maar,’ zei de man naast haar.
De jonge vrouw keek om zich heen en voelde de knoop in haar maag alleen maar groter worden. Ze stak haar armen opzij die grote vleugels waren geworden en ademde diep in om moed te verzamelen.
Ze aanschouwde de prachtige en weidse omgeving en wilde niets liever dan eroverheen vliegen. Weids, ruim en vrij. Ze wilde voelen dat alles mogelijk was en dat ze leefde, volop leefde.

 

Lees verder....


Reactie R.L.

'Dank je wel voor deze hele mooie boodschap. Ik herken me er helemaal in. Het doet enorm deugd te weten dat ik de kracht heb om te slagen, om mijn doel te bereiken. Je mag gerust deze boodschap op uw site plaatsen.'